BozcaadaHABER - Mobil


Bozcaada CHP İlçe Kongresi

Tarih: 01-12-2015 22:17
4165 Okunma

(KOMŞULUK VE REKABET HUKUKU)

                Bravo sevgili dostum Hüseyin Tuna, tebrikler sevgili kardeşim Hüseyin Durmuş, henüz adaylığını açıklamamış olsan da sergilediğin olumlu tavırlarınla teşekkürler sevgili Mehmet Yavuz.… Siyasi hırslar uğruna insanların birbirlerini yedikleri şu politik gündemde; sizler yine çok güzel bir siyasi rekabet örneği veriyorsunuz. 5 Aralık Cumartesi günü yapılacak ilçe kongresi için, Bozcaada’dan tüm Türkiye’ye örnek olabilecek centilmence bir yarış yürütüyorsunuz. Siyasi mücadele içinde bulunan dostlarım… Sergilediğiniz bu olgunluktan dolayı sizleri kutluyorum.

                Uzunca bir dönemden beri Bozcaada CHP örgütünde başlayan dinamizm devam ediyor. Farklı adaylar ortada. Her aday en iyisinin kendisinin olduğunu iddia ediyor ve buna içtenlikle inanmakta. Özel yaşamından, işlerinden, aile hayatından fedakarlık yaparak CHP’ye ve Bozcaada’ya hizmet edeceğine inanıyor.

                Rakibinden daha başarılı ve daha verimli çalışmalar yapacağını; kendisinin daha olumlu özelliklerini vurgulamak her adayın hakkıdır. Ayrıca bu bir yarış ve her yarış belirli bir mücadele azmi, kararlılığı, hırsı ve iddiası ile yapılır. Adayların kendileri ve ekiplerinin, seçim başarıları için yürüttükleri bu azimli uğraş, CHP Bozcaada teşkilatını diri tutuyor. Tüm üyelerinin partilerine yönelik aidiyetlerini tazeliyor. O nedenle parti içi yarışma CHP’ye canlılık ve enerji veriyor. Üstüne üstlük yürütülen seçim kampanyasının belirli olgunluk, centilmenlik çizgisinde yapılıyor olması da her türlü taktire layık.

Ancak seçim stresinden dolayı olabilecek yanlış anlamalara, dil sürçmelerine, amacını aşan ifadelere hazırlıklı olunmalıdır. Tüm adaylar, karşı tarafın kendisi için yapmış olduğu eleştirileri olgunlukla karşılamalıdır. Diğer tüm mücadelelerde olduğu gibi siyasal mücadelenin de kendi içinde bazı yanlış anlamaları taşıyabileceği unutulmamalıdır.

Biz Bozcaadalılar için komşuluk hukukumuz her türlü siyasal mücadeleden daha güçlüdür. Bu nedenle, seçim öncesinde gördüğüm bu olumlu havanın seçim sonrasında da süreceği inancını taşımaktayım. Bu yazıyı kaleme alan bir CHP üyesi olarak kuşkusuz, benim de adaylar arasında bir tercihim olacaktır. Ancak bu yarışmanın Partimize katacağı dinamizmi, Bozcaada CHP teşkilatına  ve  Bozcaada’nın genel siyasal atmosferine yapacağı katkıyı görüyorum ve kim kazanırsa kazansın bunun daha önemli olacağını düşünüyorum.     

 

 

YORUMLAR
1 Yorum

Kemal beziroğlu - 02-12-2015 13:38

https://youtu.be/fZ4hh3vJBmY Türkiye'nin 82. şehri Çorlu olabilir. Röportaj talebirnTekirdağ Tso ve üyeleri Namık Kemal üniversitesi öğrenim görevlileri ve öğrencileri.rnHak ettiği değeri bulmayan Çorluyu Dubai Tokyo gibi kalkınmış bir şehir haline getirecek 3 proje hazırladım. Hayata geçmesi halinde Küresel ısınma, su, enerji sorununa da çözüm sunacaktır.rnEkonomik sosyal olanakları genişletecektir. Çorlu bağımsız bir il dahi olacaktır.



YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


YAZARIN DİĞER YAZILARI