BozcaadaHABER - Mobil

Bozcaada merkezinde trafik vatandaşa emanet

Tarih: 10-08-2017
25205 izlenme

Bozcaada'da Ağustos ayında başlayan yoğunluk ile birlikte Çınaraltı mevkiinde özelikkle feribot saatlerinde zaman zaman  trafik kitleniyor. Bugün yine 17.00 feribot seferinin yapılmasına yakın Çınaraltı mevkiinde trafik kitlendi. Ancak  olay yerinde polis ya da herhangi bir görevlinin olmaması nedeniyle kitlenen trafiğe yurttaşlar müdahele etti. Kitlenen trafiğin içinde kalan adalı bir yurttaş, "Sezonun yoğun olduğu günlerde, belirli saatlerde sürekli bu durum yaşanıyor. Arabadan ineyim de ben mi ilgileneyim?" dedi.

YORUMLAR
2 Yorum

Cem - 11-08-2017 10:51

Bizim insanımız öyleki illa başlarına bir çoban istiyor. İllaki biri onlara bağıracak yada düdük çalacak. Meydanda durmayı bişey sanıyorlar görüyorsun her yer dar sen durunca trafik kitlenecek peki neden duruyorsun o zaman. Polis gelsin bağırsınmı cezamı yazsın bu mu yani gaye . Güdülmeden bişi yapmıyoruz biz. Sonra trafik tabi vatandaşa kalır.



nihal memikoğlu - 11-08-2017 09:40

Trafik polislerimiz tatildeler mi acaba, şu küçücük yerde bile gerektiği zaman ortadan yok oluyorlar. Hiç değilse vapur saaatleri boyunca ortada görünseler.



YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER VİDEOLAR