BozcaadaHABER - Mobil

Burhan Çebi'ye veda yemeği

Tarih: 17-09-2020
29676 izlenme

Bozcaada'ya ve halkına 38 yıl boyunca hizmet eden, hem mesaide hem de dışarıda takındığı kibarlığı, samimiyeti ve güler yüzlülüğü ile adanın sembol isimlerinden biri olan Burhan Çebi emekliliğe ayrılıyor. Çebi için mesai arkadaşları tarafından veda gecesi düzenlendi. Geceye adadan herkesim katılım sağlarken Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, kurum ve daire amirlerinin yanı sıra 3 gün önce göreve başlayan Bozcaada'nın ilk kadın kaymakamı Bahar Kaya da katıldı.

Adalılar ve Çebi'nin mesai arkadaşları Çebi hakkında duygusal konuşmalar gerçekleştirdi. Konuşmalarda Çebi'nin çalışkan, dürüst ve babacan tavırları ifade edildi. Çebi ise yıllarca veda geceleri düzenlediğini, veda gecelerini sunduğunu ancak ilk kez böyle heyecanlandığını, ilk kez konuşmakta zorlandığını ifade ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Bozcaada'da 2 yıl zabıtalık yaptığını, aslında ilk belediyede işe başladığını ancak dönemin belediye başkanı ile yaşadığı sorunlar nedeniyle kaymakamlığa geçiş yaptığını belirten Çebi, geceye katılan herkese teşekkür etti.

KAYMAKAM KAYA DA VEDA YEMEĞİNE KATILDI

Görevinin 2'İinci gününde Çebi'nin veda yemeğine katılan Kaymakam Bahar Kaya ise, konuşmasının başında adalıları selamladı. "Bozcaada'ya geleli 2 gün oldu, inşallah hayırlı olur Bozcaada için. Henüz her birinizi tanıyamadım ama tanışacağız inşallah. Her zaman beklerim ve kapım her zaman açık." diyen Kaymakam Kaya, Çebi ile 2 gün görev yapabildiğini, 2 günde kendisinin çalışkanlığı, tavırları ve duruşu ile çalışmak istediği bir müdür olduğunu belirtti. Çebi'nin emekli olacağını duyduğunda üzüldüğü belirten Kaymakam Kaya, emeklilik hayatında Çebi ve ailesine sağlık ve mutluluk diledi. Kaymakam Kaya Çebi'ye hizmetlerinden dolayı başarı plaketi ve teşekkür plaketi takdim etti. Gecede konuşma yapan Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ise yaptığı kısa duygusal konuşmasının ardından hizmetlerinden dolayı Çebi'ye hediye takdim etti.

KAYMAKAM GÜLTEKİN SÜRPRİZİ

Çebi için yapılan duygusal konuşmalar sırasında yapılan sürpriz, davetlilerden büyük alkış aldı. Ağusto'un ikinci haftasında tayin olan eski Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin, Çebi'nin veda yemeğine görüntülü olarak katıldı. Kaymakam Gültekin'in cep telefonu üzerinden yaptığı konuşma başlayınca davetlilerden alkış geldi. İlk olarak Çebi ile konuşan Kaymakam Gültekin ardından yaptığı konuşmasına yeni göreve başlayan Kaymakam Kaya'ya ve protokolü selamlayarak başladı. Ardından ada halkını ve geceye katılanları selamlayan Kaymakam Gültekin , Çebi ile yaklaşık 2 yıl görev yaptığını, Çebi gibi çalışkan ve dürüst

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


DİĞER VİDEOLAR