BozcaadaHABER - Mobil


Nisan ayı listesi

Tarih: 25-04-2019 22:32
2024 Okunma

Sattas'ın  'Eskitilmiş’ şarkısının sözlerindeki gibi;  'Soğuk yağmurlu bir günde ama evdeyim.' ‘August Rush’ filmini izledim ve yazımı yazdıktan sonra Nisan ayı listesini hazırlayacağım. Bu arada ‘August Rush’ filmini izlemeyen varsa öneririm.


Bozcaada Haber’ in editörü Serkan ile birbirimizi gazlayarak ‘Sigarayı bırakmamız lazım’ diye konuştuk. Bir gün sonra Serkan beni arayarak ‘Anıl kesin görüşmemiz lazım önemli’ dedi. Yanlarına gittiğimde Barış, Öznur abla, Funda oturuyorlardı. Serkan’ ın elinde 9-10 kişinin isminin olduğu bir kağıt vardı ve bu ekip birlikte Dr. Serkan ile görüşmek için hastaneye gittik. Bize nasıl yardım edebileceğini anlattı sağ olsun. Sonra ‘No Smoking Bozcaada’ adında bir Whatsapp grubu kurup, video çekip ‘Challenge’ başlattım. Zincir şeklinde devam ediyor. Herkes bırakabilir mi bilmiyorum?  Tabii ki en azından birkaç kişiyi cesaretlendirebilirsek ne mutlu bize. 23 Nisan tarihi itibari ile de birçok kişi sigarayı bıraktı.  Şu ana kadar 15 kişiye yakın 2 gündür sigara içmediğini biliyorum. Bize katılmak isteyen olursa da mutlu oluruz. 


Bu ayki listemde ‘No smoking Bozcaada’ grubuna ‘Bulutsuzluk Özlemi- Lagara Lugara’ şarkısını hediye ediyorum..

   Lagara Lugara
   Lagara Lugara Lagara
   Sigara Sigara Çay Sigara.
.

   Son günlerde Bozcaada Caz Festivali program listesi açıklandı. İsimler genelde güzel. Ama beni tek heyecanlandıran Erkan Oğur babayı  adada dinlemek olacak sanırım. Bu müziğin adaya yakıştığını savunanlardanım. Bu tip etkinliklerin devamlılığını diliyorum.

Listenin spotify linki için  >tıklayınız<
 
 

1 - Zuhal Olcay - Nisan Yağmuru

2 - Louis Armstrong - La Vie En Rose

3 - The Alan Parsons Project - The Turn Of a Friendly Card

 
 
4 - Birsen Tezer - Di Gel Yanıma
 
5 - The Cranberries - Dreams
 
6 -  Bulutsuzluk Özlemi - Lagara Lugara
 
 
 
 7 - Sattas - Eskitilmiş
 
 
 
 

 

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


YAZARIN DİĞER YAZILARI