BozcaadaHABER - Mobil


CHP İlçe Kongresi Yapıldı (Komşuluk Hukuku mu Demiştik...)

Tarih: 05-12-2015 21:57
4330 Okunma

CHP İLÇE KONGRESİ YAPILDI

KOMŞULUK HUKUKU MU DEMİŞTİK…

                Kaldığımız yerden devam edelim.

                Güzel bir seçim yaşadık. Adaylar, adayların destekleyicileri, kararını vermek için son anı bekleyenler, parti dışından “burada ne güzel şeyler oluyor” “keşke benim partim de böyle olsa” diyenler.

                Herkes birbiri ile dost, espriler yapılıyor. Rakip adayı destekleyenler birbirine takılıyor.

Tekrar ediyorum “bravo bize” iyi örnekler verdik.

                Bir şeyi hatırlatmadan edemeyeceğim. Her türlü mücadelede yenilgiye katlanmak ne kadar erdemse; galibiyeti taşıyabilmek de o kadar önemli bir meziyettir. Ayrıca hazır belirli bir centilmenlik ve tek vücut olma isteği ortadayken buna zarar vermek kimsenin işine yaramayacak; özellikle de partimizin aleyhine olacaktır. “Buraların tek hakimi benim” tavrı her şeyden önce bu lafın sahiplerini vurur.

                Herkese itidal, alçak gönüllülük, işbirliğine açık olmayı tavsiye ediyorum. Hele hele dedikodulara inanıp bu safsataların peşinden koşmak yerine muhatabına bir telefon etmek çok daha doğru olacaktır. Başka partilerde belki işe yarayabilir; ancak CHP’de azarlanmaya kimse katlanamaz. Sessiz kalsa bile bunu partisindeki güzel atmosfere zarar vermemek için yapıyordur.

                Yeni seçilen yönetime tüm içtenliğimle başarılar diliyorum. Bir partilileri olarak her zaman yardıma ve desteğe hazır olduğumu en iyi kendileri bilir. Partideki bütünlük kendilerine destek veren ya da vermeyen tüm üyelerle birlikte sağlanacaktır. Ayrıca partimizdeki birliktelik en çok kendilerinin işine yarayacaktır.

                Son söz: Kimse unutmamalıdır ki, dostluk, arkadaşlık ve komşuluk hukukunun korunması her türlü siyasal başarıdan daha önemlidir. 

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


YAZARIN DİĞER YAZILARI