BozcaadaHABER - Mobil


Ödül Gecesi sonrası teşekkürlerimle

Tarih: 13-01-2018 22:02
2581 Okunma

 

 

Sevgili dostlarım,

Dün uzun zamandan sonra ilk kez böyle bir heyecan ve mutluluk yaşadım. Geçen yıl olduğu gibi dün de Bozcaada halkı ve ada dışından gelen misafirlerimiz tüm koltukları doldurdu. Bu eminim ödüle layık görülenler için de çok önemliydi.

Bozcaada'ya dair çorbada ama çok ama az tuzu olan herkese 4 yıldır bu naçizane ödülleri takdim etmekten gurur duyuyoruz.

Aynı zamanda 4'üncü yaşını kutladığımız Bozcaada Haber Ödül Gecesi'ne katılan ada halkına, dostlarımıza, ödül alanlara, ödül takdim edenlere, herkese sonsuz teşekkürler.

İki yıldır davetimizi kırmayarak gecemize katılan ve konuşması ile bizleri onunlandıran Kaymakam Mustafa Akın'a, hep belirttiğim gibi iyi-kötü tüm eleştirilerimize rağmen bize hep destek olan ve acı tatlı tüm zamanlarımızda yanımızda olan Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz'a, hem bizleri yalnız bırakmayarak hem de ödülleri takdim ederek yanımızda olan tüm kurum ve daire amirlerine yeniden çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca geceye dair sosyal medyada ve telefonda bizleri mutlu eden paylaşımları ve güzel sözleri nedeniyle de tüm dostlarımıza tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.

Ancak gecenin bu denli sorunsuz ve güzel geçmesinde emeklerinden dolayı, 1 aydır gecenin organizasyonu için uğraşan Mustafa Dermanlı'ya, hem öncesinde koşturmalar için, hem de gece boyu videolar alan Burcu Mert’e, birçok sunucunun özenebileceği şekilde geceyi sunan Güneş Dermenci'ye, fotoğrafları ile geceyi ölümsüzleştiren ve her daim yanımızda olan dostumuz Ahmet Erdoğan'a, yoldaşımız İsmail Şen'e, tüm tasarımlarımıza gönülden katkısı için Öykü Akın LeVillain'e, elinden geldiğince her konuda bize destek vermekten mutluluk duyan ve dün gece de yine video oynatım, ışık ve ses düzenini sağlayan Yamaç Kuleli'ye, fotoğrafları ile destek veren İzzet Kurt''a ve edebiyat öğretmenimiz Gürkan Vural'a da çok teşekkürler.

Ayrıca gecenin sonunda Salhane'de de çok güzel bir gece yaşadık. Hep birlikte çok güzel türküler ve şarkılar söyleyerek unutulmaz bir geceye imza attık. Gecenin pasta sürprizi için Çiçek Pastanesi’nden Murat Bayramoğlu’na bu jesti için teşekkürler.

Ayrıca başta Salhane ekibi olmak üzere, müzisyen dostlarım Anıl Azdemir'e, bizim için Çanakkale'den gelen Uğur Çetintaş'a, Mutlu Yumurtacı'ya, Yamaç'a, Mustafa Boruzan'a ve muhteşem performansları ile finali yapan abim Ercan Ilik'e ve eşi yengem Fatoş İlik'e çok teşekkür ediyorum.

Son olarak gecede babamın en sevdiği türküleri bizimle birlikte söyleyerek babamı anmamıza vesile olan Hakan Can Yılmaz'a tekrardan çok teşekkür ediyorum.

İyi ki varsınız.

YORUM YAP

FACEBOOK YORUM YAP


YAZARIN DİĞER YAZILARI