Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ
Başkan Göztepe'nin ilk Ankara ziyareti - BozcaadaHaber.Net
Mobil Reklam

Başkan Göztepe'nin ilk Ankara ziyareti

Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe, göreve geldikten sonra ilk Ankara ve Anıtkabir ziyaretini hafta sonu gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katılan başkan Göztepe, tüm CHP’liler ile birlikte önce Anıtkabir’i ziyaret etti, ardından da bazı temaslarda bulundu. Öte yandan başkan Göztepe Ankara Belediye Başkanı CHP’li Mansur Yavaş ve efsane başkan Eskişehir eski Belediye Başkanı Prof Dr. Yılmaz Büyükerşen ile bir araya geldi.

Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Başkan Göztepe'nin ilk Ankara ziyareti
Tarih: 21-04-2024 21:47
389 Okunma
Bozcaada Haber
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam

Başkan Göztepe’nin bu haftasonu gerçekleşen ilk Ankara ziyaretine ilişkin Bozcaada Belediyesi sosyal medya hesabından şu bilgiyi paylaştı:

"Belediye başkanımız Yahya Göztepe bu hafta sonu 'CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katılmak üzere Ankara’da. Ülkemizin dört bir yanından Ankara’ya gelen CHP’li belediye başkanları ilk olarak parti binası önünde bir araya geldi. Ardından Anıtkabir’e, tüm başkanlarla birlikte Ata’mızın huzuruna çıktık. Başkanlar, Ata’mıza minnetlerini sunup, saygı duruşunda bulundu. Başkanımız Göztepe bugün hem 'CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı'nda yer alacak, hem de tüm kentlerden gelen belediye başkanları ile beraber önümüzdeki dönemde birlikte neler yapabileceğimize dair fikir alışverişinde bulunmaya devam edecek."
Başkan Göztepe, aynı zamanda CHP’li Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve duayen başkan Yılmaz Büyükerşen ile bir araya geldi. Başkan Göztepe kişisel sosyal medya hesabından Yavaş ve Büyükerşen ile çekildiği fotoğrafları paylaştı. Fotoğrafın altına başkan Yavaş’ı adaya davet ettiğini, onun da adaya gelmeyi çok istediğini belirten notu düşen Başkan Göztepe, Yılmaz Büyükerşen ile de bir aya gelmenin mutluluğunu ve tecrübelerinden, deneyimlerinden faydalanma fırsatı bulduğunu belirtti.
 

 

 
 

Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam

YORUM YAP


DİĞER HABERLER