Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ
Bozcaada'da 23 Nisan coşkusu - BozcaadaHaber.Net
Mobil Reklam

Bozcaada'da 23 Nisan coşkusu

Bozcaada’da ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi törenle kutlandı. Ardından adalı çocuklar, Bozcaada Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği 23 Nisan etkinliğinde doyasıya eğlendi.

Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Bozcaada'da 23 Nisan coşkusu
Tarih: 23-04-2024 21:06
414 Okunma
Bozcaada Haber
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Bozcaada’da ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ önce Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi törenle kutlandı. Protokolün tam kadro katıldığı kutlama töreni Bozcaada Kaymakamı Muhammet Mustafa Kara ve Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe'nin ada halkının ve öğrencilerin bayramını kutlaması ile başladı. Ardıdan adalı öğrencilerin hazırladıkları gösteriler, oyunlar velilerin ve adalıların alkışları ile ilgi ile izlendi.
 
Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesinin ardından gerçekleştirilen tören geçişi ile resmi kutlama töreni sona erdi.  Resmi törenin ardından da Kaymakam Muhammet Mustafa Kara, 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu sembolik olarak İstiklal İlkokulu öğrencilerine bıraktı. 
 
Öte yandan Bozcaada Belediyesi, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'  dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda çocuklar için bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Adalı çocuklar, şişme oyun parkı, palyaço, yüz boyama ve hediye balon etkinliğinde uzun süre keyifli ve eğlenceli vakit geçirdi. 

 


Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam

YORUM YAP


DİĞER HABERLER