Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ
Adada 5 düğün birden! - BozcaadaHaber.Net
Mobil Reklam

Adada 5 düğün birden!

Bozcaada bu hafta sonu düğüne doydu. Cuma günü yapılan Kemal Önal’ın düğününün ardından dün (15 Eylül) adada 5 çift daha dünya evine girdi.

Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Adada 5 düğün birden!
Tarih: 16-09-2018 20:37
7046 Okunma
Bozcaada Haber
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam

Eylül ayının gelmesiyle özellikle adalı halk için başlayan düğün sezonu bu hafta sonu zirveyi gördü. 15 Eylül Cumartesi gecesi adada şehir içinde ve şehir dışındaki 5 farklı mekanda düğün törenleri yapıldı

. Ada gençlerinden Burak Balcı ve  Çiğdem Özuyguz Ataol Beach’te Esin Ulaş ve Samet Baş Bizbize Cafe’de dünya evine girdi.

 

Dün öğlen saatlerinde İskele Caddesi’nde Burak Balcı’nın damat tıraşı gerçekleşirken, Çınaraltı’nda Samet Baş’inki yapıldı. Konvoylarla devam eden eğlenceler gece düğün törenlerinde devam etti.

Ataol Beach’te Burak Balcı ve Çiğdem Özuyguz’un düğün töreni gerçekleşti. Törene adalı halktan ve çiftin çevresinden yoğun katılım vardı. 

Şükrü Ulaş’ın kızı Esin Ulaş ve Samet Baş ise kordonda Bizbize Cafe'de dünya evine girdi. Kına gecesiyle birlikte gerçekleşen düğün töreninde davul ve zurna eşliğinde eğlenceye doyum olmadı.


Diğer iki düğün ise ada dışından çiftler tarafından Ayazma Manastırı’nda ve Ova bölgesindeki Havalimanı’nda gerçekleşti. Bozcaada Haber olarak evlenen çiftleri tebrik ediyor, mutluluklar diliyoruz. 

İdil Konuk/Bozcaada


Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam

YORUM YAP


DİĞER HABERLER