Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ
Cahit Yalçın geçen haftayı değerlendirdi - BozcaadaHaber.Net
Mobil Reklam

Cahit Yalçın geçen haftayı değerlendirdi

Bozcaada TV’nin Youtube kanalından bu hafta ikinci defa yayınlanan “Bozcaada’da Geçen Hafta” programının konuğu Cahit Yalçın’dı. Yalçın, Mustafa Mutay’ın yeniden adaylığı ile ilgili soruya yorum yapmaktan kaçındı.

Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Cahit Yalçın geçen haftayı değerlendirdi
Tarih: 14-02-2018 17:57
2549 Okunma
Bozcaada Haber
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Bozcaada TV’de canlı yayınlar devam ediyor. Geçen hafta Muharrem Yıldız’ın konuk olduğu programın bu haftaki konuğu Cahit Yalçın oldu. Mustafa Dermanlı’nın sunduğu ve Youtube’den canlı yayınlanan programda zaman zaman duygusal, zaman zaman da neşeli anlar da yaşandı.
 
Bozcaada’da geçen hafta yaşanan sekiz haberi konuşan ikili, son bölümde ise adada son günlerin en çok konuşulan konusu terasların açılıp, açılmaması konusu görüşüldü. Cahit Yalçın konu üzerine, bu reddediliyorsa da sebeplerinin açıklanması gerekir derken, “İşletmecilerin, halkın görüşleri alınmalı” dedi. 
 
Ayrıca adanın son dönemde kış aylarında Bozcaada’nın nüfusunun azaldığı yönüneki görüşler üzerine de fikirlerini dile getiren Cahit Yalçın, 2004 yılındaki sert kıştan sonra kış mevisimi nüfusunun her sene azaldığını dile getirdi.
 
SER VERDİ, SIR VERMEDİ!
 
Programın sonu yaklaşırken Mustafa Dermanlı, eski başkan Mustafa Mutay’ın yeniden aday olup olmayacağına dair soruya yorum yapmaktan kaçınan Cahit Yalçın’ı sıkıştırsa da Yalçın ısrarlara rağmen ser verip, sır vermedi. İsmi son dönemde İyi Parti ile anılan Mustafa Mutay’ın, Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ile geçmişteki samimi görüntüleri üzerine, “AKP’den mi aday olacak” soruları da bir dönem sıkça sorulmuştu.
 
İşte Mustafa Dermanlı’nın sunduğu ve Cahit Yalçın’ın konuk olduğu ve canlı yayınlanan “Bozcaada Geçen Hafta” programının tamamı:


Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam

YORUM YAP


DİĞER HABERLER