Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ
CHP başkan adayı Göztepe canlı yayındaydı - BozcaadaHaber.Net
Mobil Reklam

CHP başkan adayı Göztepe canlı yayındaydı

Bozcaada TV’de yayınlanan “Bozcaada’da Siyaset” programında belediye başkanları canlı yayın konuğu olmaya devam ediyor. Programın 19’uncusunda Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe canlı yayındaydı. Göztepe, 3,5 saat süren programda birçok konuya açıklık getirdi.

Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
CHP başkan adayı Göztepe canlı yayındaydı
Tarih: 19-03-2024 12:27
398 Okunma
Bozcaada Haber
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam

Tüm belediye başkan adaylarına projelerini, adanın sorunlarını ve neden belediye başkan adayı olduklarını anlatma fırsatı veren "Bozcaada'da Siyaset" programının ilk kısmı sonrasında, ikinci kısımda hem izleyici yorumları ekrana veriliyor, hem de izleyicilerin ve programın sunucuları Serkan İlik ile Mustafa Dermanlı’nın sorularına yanıt aranıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe’nin konuk alındığı ve üç saati aşkın süren programda Yahya Göztepe imar planlarının iki yıl içerisinde çözülmesini hedeflediklerini söyledi. Vaatleri arasında yer alan Bozcaada, soğuk hava deposu, karavan parkı gibi alanların bu imar planlarıyla şekilleneceğini söyleyen Göztepe ve geçler ve çocuklar için de önemli projeler hazırladıklarını belirtti. Bağcılık konusuna da değinen CHP’li aday çalışkan bir ekiple göreve geldiklerinin altını çizdi.

Bozcaada Belediyesi’nin borcunun bazı adayların belirttiği gibi çok yüksek olmadığın söyleyen Yahya Göztepe, Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ın birkaç gün içinde bu konuda bir açıklama yapacağını ifade etti. Her ay 2,6 milyon TL personel ödemesi olduğunu da dile getiren Göztepe, İller Bankası’ndan her ay belediyeye gelen 1,6 milyon TL gelirin 1 milyon TL’sinin kanalizasyon, arıtma, temiz su hatlarının yenilenmesi sebebiyle çekilen kredi sebebiyle kesintiye uğradığını, belediye kasasına ancak bu paradan 600 bin TL kaldığını söyleyen Göztepe, her ay eksi 2 milyon TL’lik bir açığın sadece buradan kaynaklandığını belirtti.

‘BİR DOSYA VARSA SAVCILIĞA VERSİNLER’

Cevdet Çebi’nin, Belediyede bir personelin yolsuzluk dosyası olduğu ve Belediye başkanı ile çevresindekilerin de bu dosyadan haberdar olduğu iddialarına ise, “Benim böyle bir dosyadan haberim yok. Cevdet abi, kasanın başına bilerek geçirdiler. Eğer böyle bir dosya varsa bir an evvel Savcılık’a versinler” dedi.

Ayrıca Aykut Turgal da adı geçen personelin Bozcaada Kent Hizmetleri A.Ş.’nin başına getirilmesine şerh koyduğu iddiasına da değinen Göztepe, 2020 yılında bir evrak var, orada şerh falan yok. Kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, o personeli de savunacak durumum yok dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe 3,5 saati bulan programda birçok konuya değindi

Önemli iddiaların yer aldığı, izleyici yorum ve sorularının da ekrana taşındığı yayını aşağıda izleyebilirsiniz:


Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam

YORUM YAP


DİĞER HABERLER