Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ
İyi Partili Cevdet Çebi Bozcaadalılarla buluştu - BozcaadaHaber.Net
Mobil Reklam

İyi Partili Cevdet Çebi Bozcaadalılarla buluştu

İyi Parti Bozcaada belediye başkan adayı Cevdet Çebi ilk açık hava propagandasını Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’nde gerçekleştirdi. İYİP Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’un da katılım gösterdiği buluşmada Uz iktidara yüklenirken, Çebi de adanın sorunlarını bildiğini ve düzeltmek için göreve talip olduğunu belirtti.

Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
İyi Partili Cevdet Çebi Bozcaadalılarla buluştu
Tarih: 27-03-2024 23:24
255 Okunma
Bozcaada Haber
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam

İyi Parti Bozcaada Belediye Başkan Adayı Cevdet Çebi, Park Kahvesi’nde adalılarla buluştu. İYİP Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Çanakkale YSK takvimine göre belirlenen açık hava mitinglerinin ilkini gerçekleştiren Çebi’yi yalnız bırakmadı.

Açılış konuşmasını partinin ilk sıra meclis üyesi adayı olan Burcu Erbatur’un yaptığı mitingde, Erbatur sürdürülebilir kalkınmanın önemini vurguladı ve görev almak istediklerini belirtti.

RIDVAN UZ: MECLİSİN EN ÇALIŞKAN VEKİLİ BENİM

Milletvekili Rıdvan Uz, kendisinin milletvekili olması için oy veren herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında iktidara da yüklendi. Aynı gün CHP mitinginde CHP Milletvekili İsmet Güneşhan’ın da değindiği emekli ve çiftçi konusunu gündeme getiren Uz, “Emekli Yılı ilan edip 10.000 TL maaş veriyorlar, çiftçiye mazotu 45 TL yapan bir iktidar var. Ben Ak Partili olsam da Ak Parti’ye oy vermezdim” dedi. Uz, “Büyüklerin tabiriyle AKP’nin kulağının çekilmesini düşünüyorum. Bu sebeple bu seçimde iktidarı uyarmalıyız” dedi. Parti olarak üçüncü bir yol açtıklarını dile getiren Rudvan Uz kendisinin de 28 çalışma önergesi verdiğini ve meclisin en çalışkan vekili olduğunu belirtti.

CEVDET ÇEBİ: MAALESEF SORUNLARIMIZIN HİÇBİRİ HALLOLMADI

Son olarak söz alan partinin belediye başkan adayı Cevdet Çebi 50 yıldır adada yaşadığını ve adaya bağlılığının tartışılmaz olduğunu belirtti. Çebi, “Ben Bozcaada’nın bağlarında, şaraphanesinde, denizinde, kahvesinde, turizm alanında çalışmış bir arkadaşınızım. Bu sektörlerde çalışırken yıllar içinde adamızın tüm sorunlarını beynime kazımış bir insanım. Maalesef başımıza gelen yöneticiler bu sorunların hiçbirine el atmadıkları gibi bu sorunları çözemediler de. Ben ve ekibim bu sorunlar için yeteri kadar proje üreterek sizlerin desteği ile Bozcaada’mızın tüm sorunlarını çözeceğimize inanıyorum” dedi.

Bozcaada Belediye Meclisi’nde 5 yıldır meclis üyesi olarak görev aldığını dile getiren Çebi, “Bu 5 yıl içinde adamızın bütün sorunlarını, ada insanımızın, ada halkımızın bütün sorunlarını meclise taşıdım. Ek gündemler verdim. Maalesef bu sorunlarımızın hiçbiri hallolmadı” dedi.

Adayların projelerini gördükçe şaşırdığını ve kendilerini tanımasa oy bile verebileceğini ironi dolu sözlerle eleştiren Çebi, Mutay’a da “Her şeyi ben yaptım, ben yaptım, diyor. Yapılan şeyler bir kişinin değil, herkesin emeği vardır” dedi.

Yaklaşık 30 dakika süren buluşma sonunda partinin meclis üyesi adayları da adalılara sunulurken, partililer hep birlikte marşlar söyledi.


Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam
Mobil Reklam

YORUM YAP


DİĞER HABERLER